Kedves Mindenki!
Ezt a blogot azért indítom, hogy összegyűjtsem Nektek a kávézásról fellelhető információkat. Nem az a célom, hogy bárkit is meggyőzzek, és a kávézásra ösztönözzek, de szeretném elhessegetni a fekete felhőket, amik a kávézási szokások körül lebegnek.
"Lehet nélküle élni, de minek" - szokták mondani a nagy kávézók. Igazuk van. Nemrégiben ugyanis bebizonyították, hogy a „feketeleves” kifejezetten egészséges. Mértékkel fogyasztva pedig még a magas vérnyomásúaknak sem kell lemondani róla.
Mindemellett szeretném érzékeltetni, hogy a kávézás is egyfajta kultúra. Nem tartom helyesnek, hogy sokan csak döntik magukba a koffeint és az egyéb adalékanyagokat, amiket meg sem gondolnának. Nem titok, hogy én élvezeti kávéfogyasztó vagyok, éppen ezért is olyan kedves nekem ez a téma.
Remélem mindenki talál valami érdekességet, és tud csemegézni a cikkek között. Az oldalt folyamatosan bővítem, és szívesen fogadom a javaslatokat is!! Természetesen az itt megjelenteket nem én találtam ki, mindent megtalálsz más forrásokból is. Én csak arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm az általam legfontosabbaknak tartott információkat a kávézással kapcsolatban, és bemutassam a LAVAZZA legújabb technológiáját, a Lavazza BLUE-t, amely csak most kezdi térhódítását Magyarországon (habár Olaszországban ez már 20 éve jól működő rendszer).
Mint tudjuk, az olasz kultúra összekapcsolódik a minőségi kávézás fogalmával, és ez nem véletlen. Szeretném, ha mi is megismerhetnénk ezt a jól bevált módszert, és mi is élvezhetnénk a technika adta előnyöket!
A Lavazza kávé kapszulás rendszereit NEM kapod meg boltban!!! Ez egy olyan rendszer, amely közvetlenül a fogyasztóhoz kívánja eljuttatni a termékeit, azt megakadályozva, hogy a különféle kereskedelmi egységek megsokszorozzák a fogyasztói árat a saját árréseik felszámításával.
Te szereted a jó kávéházi minőséget?
Ha igen, akkor olvass tovább!
Boldog Újévet kívánok!
Niccola
Utolsó kommentek